Skal du have nye epoxy gulve?​

Langtidsholdbare gulve

Hos malermester J.P. Olsen og Søn Aps lægger vi epoxy gulve som passer lige præcis til dig. Vi har et fagkyndigt personale, som er uddannet inden for området, hvilket gør at vi udelukkende udfører kvalitetsarbejde. Vi stræber efter at udforme et gulv, som efterkommer de specifikke ønsker og krav, som du måtte have. Vi er først tilfredse, når du er. Derfor anvender vi solide kvalitetsmaterialer, der er gode at arbejde med og som giver det bedste resultat.

Vi er centralt beliggende i Brøndby Strand, hvor en stor del af opgaverne bliver løst i de omkringliggende byer som Ishøj, Glostrup og Taastrup.

Hvad er epoxy gulvmaling?

Epoxymaling består af to elementer. En base, en såkaldt epoxyharpiks, der efterfølgende blandes med en hærder. Kombinationen af disse elementer udgør et stift og stærkt materiale, som har en meget lang levetid. Et epoxy gulv er egnet til alle tænkelige rum, hvor du har et ønske om en slidstærk og rengøringsvenlig overflade. 

​Ofte anvendes epoxy gulvmaling i vådrumszoner, særligt i kældergange eller bruseområder, som er mere udsat for slitage.​

Langtidsholdbart gulv

Der er mange fordele ved epoxy gulve. Både hos privat og erhverv anvendes malingen, fordi den er rengøringsvenlig og slidstærk. Der er mange muligheder med epoxymaling, og du kan vælge at få skræddersyet look til dit badeværelse, bryggers, køkken eller entré. Der er ingen grænser for, hvor du kan anvende det, men oftest er det en god erstatning for klinker.

Kontakt os og hør mere om epoxy gulve

Har du et ønske om at få lagt epoxy gulve eller har du brug for flere informationer, må du endelig tage kontakt til os. Vi dækker stort set hele Sjælland, så kontakt os endelig på tlf. 43 53 04 49 eller send en mail til kontakt@jp-olsen.dk, hvis du har spørgsmål. Vi glæder os til at støbe dine epoxy gulve! 

Medlem af Danske Malermestres garantiordning

Vi er medlem af Danske Malermestres Garantiordning og af Arbejdsmiljøhuset. Vi fik en grøn smiley af arbejdstilsynet i 2013. Danske Malermestre er arbejdsgiver­forening og brancheorganisation for alle Danmarks malervirksomheder.

Danske Malermestre består af 34 lav og mesterforeninger, og har sekretariat i både København og Århus.

Skræddersyede malerløsninger til privatpersoner og virksomheder - i mere end 70 år

Vi tager meget gerne ud til jer uanset geografier for at se på den ønskede opgave. Vi hjælper også med opgaven, hvis I bor i en boligforening, hvor I har en vedligeholdelseskonto til maling og istandsættelse. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud fra en lokal maler.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Vi tilbyder en lang række maler- og tapetseringsopgaver. Find dem her.

Skal vi kontakte dig?

Kontakt os allerede i dag - så vender vi tilbage hurtigst muligt. Er du på udkig efter et godt og uforpligtende tilbud, så benyt formularen herunder.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

Vi glæder os til at høre fra dig.

Her kan du se vores kontaktinformationer.

Telefontider: 08.00 - 13.00 alle hverdage