Malerfirma til private, erhverv og boligselskaber

Har I brug for et professionelt malerfirma? Malermester Jens Peter Olsen startede i 1945, og i dag drives Malermestrene J.P. Olsen & Søn ApS af malermestrene Birger Olsen og Kenneth Madsen. Vores malerfirma arbejder for private, erhverv og boligselskaber, og vi har kunder i blandt andet Brøndby, Glostrup og Hvidovre samt det øvrige Sjælland.

Fokus er fælles forpligtigelser og høje kvalitetskrav

Vi beskæftiger en konduktør, 16 malersvende og tre lærlinge samt to deltidssekretærer. Alle medarbejdere er faguddannede bygningsmalere - dog ikke sekretærerne. Fem medarbejdere har været tilknyttet vores malerfirma mellem 10 og 20 år. Andre fem medarbejdere har været tilknyttet virksomheden mellem 20 og 30 år.

Vores virkefelt er primært almennyttige og private boligselskaber. Vores speciale er flyttelejligheder og løbende vedligeholdelse, men vi er også med på tilbudsgivning ved større opgaver.​

Det vigtigste for os er at leve op til fælles forpligtigelser, høje kvalitetskrav og aftalte tidsfrister, når vi maler. Samtidig lægger vi stor vægt på, at der skal være et loyalt, positivt samarbejde mellem alle involverede parter.

Vi benytter udelukkende miljøvenlige kvalitetsprodukter. Desuden praktiserer vi 0-tolerance vedrørende alkohol, og tobaksrygning er heller ikke tilladt på arbejdspladsen. Vores malerfirma er medlem af Danske Malermestres Garantiordning og Arbejdsmiljøhuset. I øvrigt fik vi en grøn smiley af arbejdstilsynet i 2013. Dertil kommer vores politik om, at vi skal have minimum fem faste sponsorater med socialt ansvar.

Få et uforpligtende tilbud fra dit malerfirma

Kontakt dit malerfirma på telefon 43 53 04 39 eller på e-mail kontakt@jp-olsen.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud med en god og billig pris fra en professionel maler.

Medlem af Danske Malermestres garantiordning

Vi er medlem af Danske Malermestres Garantiordning og af Arbejdsmiljøhuset. Vi fik en grøn smiley af arbejdstilsynet i 2013. Danske Malermestre er arbejdsgiver­forening og brancheorganisation for alle Danmarks malervirksomheder.

Danske Malermestre består af 34 lav og mesterforeninger, og har sekretariat i både København og Århus.

Skræddersyede malerløsninger til privatpersoner og virksomheder - i mere end 70 år

Vi tager meget gerne ud til jer uanset geografier for at se på den ønskede opgave. Vi hjælper også med opgaven, hvis I bor i en boligforening, hvor I har en vedligeholdelseskonto til maling og istandsættelse. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud fra en lokal maler.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Vi tilbyder en lang række maler- og tapetseringsopgaver. Find dem her.

Skal vi kontakte dig?

Kontakt os allerede i dag - så vender vi tilbage hurtigst muligt. Er du på udkig efter et godt og uforpligtende tilbud, så benyt formularen herunder.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

Vi glæder os til at høre fra dig.

Her kan du se vores kontaktinformationer.

Telefontider: 08.00 - 13.00 alle hverdage