Maling af facade og facaderenovering tilbydes

Er tiden kommet til maling af facaden? Hos Malermestrene J.P. Olsen & Søn ApS udfører vi alle former for maling af facade, spartling og andet malerarbejde. Vores kunder er private og erhverv samt almennyttige og private boligselskaber. Vi har blandt andet kunder i Glostrup, Brøndby, Hvidovre og omegn. Vi maler og spartler for kunder på hele Sjælland.

Vigtigt med jævnlig maling af facade

Maling af facade er nødvendigt med jævne mellemrum, hvis facaden ikke består af for eksempel mursten, fibercement eller en skalmur. Facaden kan være pudset eller blot malet. En facaderenovering beskytter ejendommen. Dertil kommer, at en misligholdt facade trækker ejendommens helhedsindtryk ned.

Vi tilbyder maling af facade på huse, erhvervsejendomme og etagagebyggeri. Vi tilbyder også andre maleropgaver såsom indvendig maling med videre. Vi benytter altid miljøvenlige kvalitetsprodukter, når vi maler, spartler og tapetserer.

Det er vigtigt for os at have et loyalt og positivt samarbejde med kunderne. Derfor har vi naturligvis en 0-tolerance vedrørende alkohol. Dertil kommer, at tobaksrygning ikke er tilladt på arbejdspladsen. Derudover er vi medlem af Danske Malermestres Garantiordning og af Arbejdsmiljøhuset.

Kontakt os gerne for at få et malertilbud

Du er altid velkommen til at få mere information om vores virksomhed, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på maling af facade. Du kan ringe på telefon 43 53 04 39 for at aftale det nærmere forløb. Du kan også skrive til os på e-mail kontakt@jp-olsen.dk.

Skal vi kontakte dig?

Kontakt os allerede i dag - så vender vi tilbage hurtigst muligt. Er du på udkig efter et godt og uforpligtende tilbud, så benyt formularen herunder.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Mød ​vores samarbejdspartnere og se, hvem vi sponsorerer

Vi samarbejder med en lang række anerkendte leverandører såsom Sigma Coatings, Flügger Farver, Beckers, AkzoNobel og PP Mestermaling.

​Dertil kommer vores politik om, at vi skal have minimum fem faste sponsorater. Vi har et stort fokus på social ansvarlighed i virksomheden og har derfor i mange år ydet sponsorstøtte til forskellige nationale og lokale foreninger som fx Ældrecentret Æblehaven, Dansk blindesamfund, Skleroseforeningen, Muskelsvindfonden og Virksomheder mod kræft.

Kontakt dit lokale malerfirma og få et godt tilbud

​Har du spørgsmål til vores ydelser og priser? Fx hvad koster en maler i timen? Alt afhængig af opgavens omfang og de valgte materialer kan din pris variere. Derfor står vi selvfølgelig altid klar til at besvare dine spørgsmål, enten pr. telefon eller e-mail.

Kontakt dit malerfirma på telefon 43 53 04 39 eller på e-mail kontakt@jp-olsen.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud med en god og billig pris fra en professionel maler.​

Medlem af Danske Malermestres garantiordning

Vi er medlem af Danske Malermestres Garantiordning og af Arbejdsmiljøhuset. Vi fik en grøn smiley af arbejdstilsynet i 2013. Danske Malermestre er arbejdsgiver­forening og brancheorganisation for alle Danmarks malervirksomheder.

Danske Malermestre består af 34 lav og mesterforeninger, og har sekretariat i både København og Århus.

Skræddersyede malerløsninger til privatpersoner og virksomheder - i mere end 70 år

Vi tager meget gerne ud til jer uanset geografier for at se på den ønskede opgave. Vi hjælper også med opgaven, hvis I bor i en boligforening, hvor I har en vedligeholdelseskonto til maling og istandsættelse. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud fra en lokal maler.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Vi tilbyder en lang række maler- og tapetseringsopgaver. Find dem her.

Skal vi kontakte dig?

Kontakt os allerede i dag - så vender vi tilbage hurtigst muligt. Er du på udkig efter et godt og uforpligtende tilbud, så benyt formularen herunder.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

Vi glæder os til at høre fra dig.

Her kan du se vores kontaktinformationer.

Telefontider: 08.00 - 13.00 alle hverdage