Maling af lejlighed eller flyttelejlighed

Skal I have malet lejligheden? Hos Malermestrene J.P. Olsen & Søn ApS tilbyder vi maling af lejlighed eller flyttelejlighed. Vi arbejder for boligselskaber, erhverv og private, og vi har kunder i blandt andet Brøndby, Glostrup og Hvidovre. Vi kører på hele Sjælland.

Istandsættelse af flyttelejlighed ved fraflytning

Maling af lejlighed er ofte et krav i forbindelse med fraflytning af en lejebolig. Vi er specialister i at male flyttelejligheder. Vi maler gerne en hel flyttelejlighed, men vi maler også gerne et enkelte værelse. Vi har over 70 års erfaring inden for malerbranchen og står derfor klar til at varetage enhver type opgave. Størstedelen af vores opgaver med maling af lejlighed er for almennyttige og private boligselskaber. Derfor er vi særligt specialiserede i netop løbende vedligeholdelse og maling af flyttelejligheder.

Fokus på kvalitet og omhu ved maleropgaver

Vi har stort fokus på kvalitet, og vi stræber efter altid at levere et stykke arbejde, som alle bliver glade for, og som vi kan være stolte af.

Udover maling af lejlighed ved fraflytning tilbyder vi også maling af private boliger. Derudover maler vi facader, vinduer, trappeopgange, forretninger, butikker og kontorer.​ Det er altid vigtigt for os at leve op til de fælles forpligtigelser og de høje kvalitetskrav, der stilles til os som malermester. Vi lægger også vægt på at have et loyalt, positivt samarbejde

Vi benytter miljøvenlige kvalitetsprodukter, og vi praktiserer 0-tolerance vedrørende alkohol, ligesom tobaksrygning ikke er tilladt på arbejdspladsen. Vi er medlem af Danske Malermestres Garantiordning og Arbejdsmiljøhuset.

Hvad koster maling af lejlighed?

Prisen for maling af lejlighed afhænger af lejlighedens størrelse, væggens stand og jeres valg af malerprodukter. Kontakt os på telefon 43 53 04 39 eller på e-mail kontakt@jp-olsen.dk for at få et uforpligtende tilbud med en god pris.

Skal vi kontakte dig?

Kontakt os allerede i dag - så vender vi tilbage hurtigst muligt. Er du på udkig efter et godt og uforpligtende tilbud, så benyt formularen herunder.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Mød ​vores samarbejdspartnere og se, hvem vi sponsorerer

Vi samarbejder med en lang række anerkendte leverandører såsom Sigma Coatings, Flügger Farver, Beckers, AkzoNobel og PP Mestermaling.

​Dertil kommer vores politik om, at vi skal have minimum fem faste sponsorater. Vi har et stort fokus på social ansvarlighed i virksomheden og har derfor i mange år ydet sponsorstøtte til forskellige nationale og lokale foreninger som fx Ældrecentret Æblehaven, Dansk blindesamfund, Skleroseforeningen, Muskelsvindfonden og Virksomheder mod kræft.

Kontakt dit lokale malerfirma og få et godt tilbud

​Har du spørgsmål til vores ydelser og priser? Fx hvad koster en maler i timen? Alt afhængig af opgavens omfang og de valgte materialer kan din pris variere. Derfor står vi selvfølgelig altid klar til at besvare dine spørgsmål, enten pr. telefon eller e-mail.

Kontakt dit malerfirma på telefon 43 53 04 39 eller på e-mail kontakt@jp-olsen.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud med en god og billig pris fra en professionel maler.​

Medlem af Danske Malermestres garantiordning

Vi er medlem af Danske Malermestres Garantiordning og af Arbejdsmiljøhuset. Vi fik en grøn smiley af arbejdstilsynet i 2013. Danske Malermestre er arbejdsgiver­forening og brancheorganisation for alle Danmarks malervirksomheder.

Danske Malermestre består af 34 lav og mesterforeninger, og har sekretariat i både København og Århus.

Skræddersyede malerløsninger til privatpersoner og virksomheder - i mere end 70 år

Vi tager meget gerne ud til jer uanset geografier for at se på den ønskede opgave. Vi hjælper også med opgaven, hvis I bor i en boligforening, hvor I har en vedligeholdelseskonto til maling og istandsættelse. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud fra en lokal maler.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Vi tilbyder en lang række maler- og tapetseringsopgaver. Find dem her.

Skal vi kontakte dig?

Kontakt os allerede i dag - så vender vi tilbage hurtigst muligt. Er du på udkig efter et godt og uforpligtende tilbud, så benyt formularen herunder.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

Vi glæder os til at høre fra dig.

Her kan du se vores kontaktinformationer.

Telefontider: 08.00 - 13.00 alle hverdage