Maling af trappeopgang og andet malerarbejde

Er det tid til maling af trappeopgangen? Hos Malermestrene J.P. Olsen & Søn ApS tilbyder vi maling af trappeopgang og alt andet malerarbejde. Vi maler for almennyttige og private boligselskaber samt for private og erhverv. Kunderne er blandt andet i Glostrup, Brøndby, Hvidovre og omegn, og vi kører på hele Sjælland.

Vi har specialiseret os i maling af trappeopgang

Fra tid til anden er det nødvendigt med renovering af en opgang i et boligbyggeri og enhver anden etageejendom. Vi har over 70 års erfaring med malerarbejde, og derfor kan vi påtage os alle former for malerarbejde. Dog er vi særligt specialiseret i maling af trappeopgang for boligselskaber, hvor vi også udfører maling af fraflytningslejligheder samt anden vedligeholdelse.

Vi benytter altid miljøvenlige kvalitetsprodukter, ligesom vi lægger vægt på et loyalt og positivt samarbejde. Samtidig praktiserer vi 0-tolerance vedrørende alkohol. Tobaksrygning er heller ikke tilladt på arbejdspladsen. Dertil kommer, at vi er medlem af Danske Malermestres Garantiordning og Arbejdsmiljøhuset.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte vores malerfirma, hvis I ønsker et uforpligtende tilbud på maling af trappeopgang eller en anden maleropgave. Du kan ringe til os på telefon 43 53 04 39 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail kontakt@jp-olsen.dk.

Medlem af Danske Malermestres garantiordning

Vi er medlem af Danske Malermestres Garantiordning og af Arbejdsmiljøhuset. Vi fik en grøn smiley af arbejdstilsynet i 2013. Danske Malermestre er arbejdsgiver­forening og brancheorganisation for alle Danmarks malervirksomheder.

Danske Malermestre består af 34 lav og mesterforeninger, og har sekretariat i både København og Århus.

Skræddersyede malerløsninger til privatpersoner og virksomheder - i mere end 70 år

Vi tager meget gerne ud til jer uanset geografier for at se på den ønskede opgave. Vi hjælper også med opgaven, hvis I bor i en boligforening, hvor I har en vedligeholdelseskonto til maling og istandsættelse. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud fra en lokal maler.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Vi tilbyder en lang række maler- og tapetseringsopgaver. Find dem her.

Skal vi kontakte dig?

Kontakt os allerede i dag - så vender vi tilbage hurtigst muligt. Er du på udkig efter et godt og uforpligtende tilbud, så benyt formularen herunder.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​

Vi glæder os til at høre fra dig.

Her kan du se vores kontaktinformationer.

Telefontider: 08.00 - 13.00 alle hverdage