Effektivt og professionelt malerarbejde


Hos Malermester J.P. Olsen og Søn Aps udfører vi mange forskelige opgaver inden for malerarbejde, hvorfor vores personale besidder stor erfaring og viden. Foruden at levere kvalitets malerarbejde har vi også erhvervet os kompetencer inden for udformning af epoxy gulve.

 

Vi leverer altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi sætter en ære i at overholde aftaler, betingelser samt leveringstider. Ingen opgaver erfor store eller små.

 

Vi tilbyder blandt opgaver inden for:

 

Pålidelig og professionel samarbejdspartner

Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse. Derfor er vi først tilfredse, når du er!

Hvis du vil sikre dig et resultat som er af høj kvalitet, er det vigtigt, at du anvender en professionel maler. Hos os er det vigtigt, at vi har en tæt dialog omkring det fremtidige projekt. På den måde kan du føle dig tryg og samtidig sikre, at arbejdet er lige efter dine krav og ønsker. 

Hvis du har brug for inspiration til dit projekt, vil vi altid gerne rådgive dig, såfremt dette ønskes.

 

Kontakt os og få et tilbud

Har du brug for flere informationer, er du altid velkommen til at kontakte os og høre, hvad vi kan tilbyde dig. Vores centrale beliggenhed i Brøndby Strand betyder, at vi udfører opgaver i hele Sjælland, primært i byer som Ishøj, Glostrup og Taastrup. Ring endelig til os på tlf. 43 53 04 49 eller send en mail til kontakt@jp-olsen.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Få et tilbud


Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

Top