Hjælp til opsætning af tapet?

Hos Malermester J.P. Olsen og Søn Aps har vi mange års erfaring inden for tapetsering. Det kan være en tidskrævende opgave at tapetsere, hvorfor vi meget gerne vil hjælpe dig og spare din tid. Vores dygtige og professionelle malere er vant til at sætte tapet op, og vi kan derfor klare opgaver hurtigt, effektivt og med et flot resultat.

 

Vi arbejder med forskellige typer af vægbeklædning. Det kan blandt andet være:

  • Glasvæv
  • Glasfilt
  • Savsmuldstapet
  • Strukturtapet

Alle materialer bliver opsat med klæber, da dette sikrer holdbarheden. Vores kompetente medarbejdere har stor erfaring med opsætning af tapet og ved derfor, hvordan et flot resultat kan garanteres. Selve grundarbejdet inden selve opsætningen er en forudsætning for, at du får et flot resultat. Vi udfører arbejdet i hele processen, og du kan derfor føle dig tryg i vores hænder. 

 

Vi hjælper dig med at finde en løsning

Der er mange forskellige muligheder, når du skal vælge nyt tapet. Du kan opleve, at det kan være svært at finde den rigtige løsning. Det kan vi hjælpe dig med. Vi har arbejdet med og opsat flere forskellige typer af tapet, og vi har en stor erfaring med, hvad der fungerer.

Vi vil gerne skabe en dialog omkring dine ønsker for projektet, og sammen kan vi finde frem til et valg, som du bliver glad for i de efterfølgende år.

 

Kontakt os

Vi klarer både opgaver for private og erhverv. Med vores centrale placering i Brøndby Strand, har vi mange opgaver i de omkringliggende byer herunder Ishøj, Glostrup og Taastrup, men udfører opgaver på hele Sjælland. Har du brug for yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte os på tlf. nr. 43 53 04 39 eller send en mail til kontakt@jp-olsen.dk. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Få et tilbud


Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

Top