Maling af flyttelejlighed


Skal du flytte?

I forbindelse med fraflytning fra en lejebolig er det ofte et krav, at lejligheden skal males. Hos malermester J.P Olsen & Søn er vi specialister i netop maling af flyttelejligheder. Vi har stor erfaring inden for malerbranchen og står derfor klar til at varetage enhver type opgave, ligegyldigt om det blot drejer sig om maling af et enkelte værelse eller en stor lejlighed.  Vi udfører størstedelen af vores opgaver for almennyttige og private boligselskaber, og vi er derfor særligt specialiserede i netop maling af flyttelejligheder og løbende vedligeholdelse.


Fokus på kvalitet og omhu

Vi har stort fokus på kvalitet, og vi stræber efter altid at levere et stykke arbejde, som du bliver glad for og vi kan være stolte af. Ud over maling af flyttelejligheder tilbyder vi også maling af private boliger og erhverv, ligesom vi også gerne maler facader, vinduer, trappeopgange, forretninger, butikker og kontorer. I forbindelse med alle typer af opgaver er det vigtigt for os at leve op til de fælles forpligtigelser og høje kvalitetskrav, der stilles til os som malermester.


Kontakt os for maling af flyttelejlighed

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 43 53 04 39 eller email kontakt@jp-olsen.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på maling af din lejlighed. Vi kommer gerne ud til dig og ser på opgaven, så vi bedst muligt kan planlægge arbejdet og give dig en god pris. Vi er beliggende i Brøndby Strand, og vi har mange tilfredse kunder i bl.a. Brøndby, Glostrup, Høje Taastrup samt resten af Sjælland.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Få et tilbud


Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

Top