Historie


Malerfirmaet J.P.Olsen blev stiftet i 1945 af Jens Peter Olsen. Siden er virksomheden vokset og blevet til, det der i dag hedder Malermestrene J.P.Olsen & Søn Aps. Virksomheden er beliggende på Markvej 58, 2660 Brøndby Strand. I dag ledes virksomheden af malermestrene Birger Olsen og Kenneth Madsen.

Vi beskæftiger 1 konduktør, 16 malersvende og 3 lærlinge samt 2 deltids sekretærer. Alle medarbejde (med undtagelse af sekretærer) er faguddannede bygningsmalere. 5 medarbejdere har været tilknyttet virksomheden mellem 10 og 20 år. 5 medarbejdere har været tilknyttet virksomheden mellem 20 og 30 år.

Vores virkefelt omfatter for 90% vedkommende almennyttige og private boligselskaber. Specialet er flyttelejligheder og løbende vedligeholdelse. Herudover er vi også med på tilbudsgivning ved større opgaver. Vigtigst for os i den forbindelse, er at leve op til fælles forpligtigelser og høje kvalitetskrav. Ikke mindst færdiggørelse til den, af boligselskabet, fastlagte tid.

Vi lægger stor vægt på loyalt, positivt samarbejde mellem alle involverede parter.
Vi praktiserer 0 tolerance vedrørende alkohol. Endvidere er tobaksrygning ikke tilladt på arbejdspladsen.
Vi anvender udelukkende miljørigtige kvalitetsprodukter.
Endvidere er vi tildelt en grøn smiley af arbejdstilsynet d. 18/6-2013
Medlem af Danske Malermestres Garantiordning
Medlem af Arbejdsmiljøhuset.

Socialt ansvar


Igennem tiden har virksomheden altid forsøgt, at være imødekommende over for særlige behov. Det er også JPO’s ansvar at bidrage til en bæredygtig samfundsudvikling, som afspejler samfundets behov her og nu - samt på længere sigt.
Konkret udmønter dette sig i mange udfordringer, men fælles for dem alle er, at de lever op til JPO’s ønske om at være et godt samfundsaktiv, synlig i lokalmiljøet og at skabe relationer og tage aktiv del i samfundet.
Vi har hvert år adskillige praktikanter fra skolerne i vores nærområde
JPO har valgt at være sponsor for flg. organisationer:
Blindesagen – Dansk Blindesamfund
Sklerose foreningen
Dansk Handicap – ”Krudtuglen”
Muskelsvindfonden
LEV ” Evnesvages Vel”
Dansk Handicap Idræt forbund
Kræftens bekæmpelse
Vi har en politik, at vi vil have min. 5 faste sponsorater med socialt ansvar som det vigtigste.

Få et tilbud


Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

Top