Skal du have nye epoxy gulve?

Hos Malermester J.P. Olsen og Søn Aps klarer vi udførslen af dit epoxy gulv. Vi har et fagkyndigt personale, som er uddannet inden for området, således vi kan udføre et kvalitetsarbejde for dig. Vi stræber efter at udforme et gulv, som efterkommer de specifikke ønsker og krav, som du måtte have. Vi er først tilfredse, når du er. Derfor anvender vi solide kvalitetsmaterialer, der er gode at arbejde med og som giver det bedste resultat.

 

Hvad er epoxy gulvmaling?

Epoxymaling består af to elementer. En base, en såkaldt epoxyharpiks, der efterfølgende blandes med en hærder. Kombinationen af disse elementer udgør et stift og stærkt materiale, som har en meget lang levetid.

Et epoxy gulv er egnet til alle typer af gulve, hvor du har et ønske om en slidstærk og rengøringsvenlig overflade. Ofte anvendes epoxy gulvmaling i vådrumszoner, særligt i kældergange eller bruseområder, som er mere udsat for slitage.

 

Langtidsholdbart gulv

Der er mange fordele ved denne type af gulvmaling. Både privat og i erhverv anvendes malingen, fordi den er rengøringsvenlig og slidstærk. Der er mange muligheder med epoxy maling, og du kan vælge at få dette look i dit badeværelse, bryggers, køkken eller entré. Der er ingen grænser for, hvor du kan anvende det, men oftest er det en god erstatning for klinker.

 

Kontakt os

Har du et ønske om et epoxy gulv og brug for flere informationer, må du endelig tage kontakt til os. Vi er centralt beliggende i Brøndby Strand, hvor en stor del af opgaverne bliver løst i de omkringliggende byer som Ishøj, Glostrup og Taastrup. Vi dækker stort set hele Sjælland, så kontakt os endelig på tlf. 43 53 04 49 eller send en mail til kontakt@jp-olsen.dk, hvis du har spørgsmål. 

Få et tilbud


Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

Top